Hola, si no veieu correctament aquest butlletí electrònic feu clic aquí
cap
     
 
COFB Comunicat 187/2022
 
 
  Emergència a Ucraïna: què s'ha fet i accions en marxa  
  Recordeu, els símptomes de salut de l’ucrainès al català al xarop dels idiomes  
 

Ajudem a col·legues farmacèutics ucraïnesos refugiats a Barcelona

S’ha posat en marxa un pla d’acolliment per intentar donar una sortida professional als farmacèutics procedents d’aquest país i s’ha contactat amb la Creu Roja perquè siguin coneixedors d’aquesta possibilitat si els arriba algun farmacèutic o farmacèutica. Al Col·legi hem rebut una sol·licitud d'ajuda d'un professional farmacèutic ucraïnès fins a la data, i en aquests moments treballem per orientar-lo i accedir al món laboral. Si en teniu coneixement d'altres companys o companyes, els podeu adreçar al COFB on analitzarem de quina manera els podem ajudar en cada cas.

ajudaucraina@cofb.net

Farmamundi

Un mes després de l'inici de la guerra, aquestes són les principals accions que estan en marxa gràcies a les donacions:

 
 
Distribuïts 2000 kits d'higiene i articles de primera necessitat adaptats a les necessitats dels grups de gènere i edat.
Repartits 2.000 kits nutricionals adaptats a persones desplaçades internes i refugiades en situació de major vulnerabilitat.
 
 
Dotació i repartiment de medicaments i inputs sanitaris, bolquers, roba i calçat per a persones adultes i menors, mantes i targetes telefòniques (SIM).
S'ha posat en marxa un servei d'assessoria legal a Moldàvia i Sèrbia per a atendre les necessitats de la població refugiada en sengles països.
 
 

COM FER DONACIONS A FARMAMUNDI

 
Símptomes menors en 18 idiomes
De l'ucraïnès al català
Disponible en versió web i app. En 19 idiomes : alemany, anglès, àrab, basc, búlgar, castellà, català, francès, gallec, italià, polonès, portuguès, romanès, rus, tagal, ucraïnès, urdú, wòlof i xinès.
TRADUCTOR DE SÍMPTOMES
  © Col·legi de Farmacèutics de Barcelona. Tots els drets reservats  
Contacte | Ajuda | Avís legal | farmaceuticonline.com | cofb.org